I am back!

Hejhej bloggen ! Saknat mig ? Det vet jag att ni har. Men tack till min kära bästevän som har gästbloggat när jag var i göteborg. - Vi hade det jättetrevligt. Mycket energi eftersom att vi hade tone ( 7 år ) med oss, haha. Men det var roligt. Vi var på julmarknad på liseberg, vi skulle köpt åkband. Men vi var så dumma att köpa åkuponger. Som blir 40 kr för en person för ett åk. Lite dyrt ? Aja , vi hann åka lite grann iallafall. Vi träffade min farbror och shoppade lite. Jag kom ju hem igår, men jag hann inte blogga. För att - som vanlig - satt mamma vid datorn.. Sen kollade jag på sex and the city, till 01.30.  Sen var jag så trött, och hade ont i magen. Så jag gick bara och la mig.

Idag skulle jag ju haft jul med erika. Men ickesanicke, då skulle mamma ha hjälp med julpynt, julgran, julstädning.. Så det blev inget. Men vi tar det den tjugosjunde. Ist så åkte vi ner till affären och köpte julkäk + activia och actimel - till min mage hehe. Sen skulle vi köpa julgran. Men eftersom att det är dagen före jul så var alla slut. Så vi åkte ner till statoil och där fanns det typ fyra riktigt fula julgranar, men vi tog den som såg bäst ut. Sen tog och och storebror och pyntade den. Just nu har jag precis kommit in, för att jag och edvin var ute och åkte pulka och lekte, hehe. Man måste vara töntig ibland ! Men vi tog lite sköna bilder också. Fast jag hittar ingen sladd. Så kanske senare.

Aja, imrn är det ju fan julafton ! Det känns inte så, ingen julkänsla. Inget pirr ellet nåt. Såklart längtar jag ju till imrn. Men det är inte som förut, det kanske förändras när man blir äldre? Isf skulle det var väldigt trist.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0