tisdag

Hejsan , ledsen att jag inte har skrivit på ett tag. Jag åkte oförberätt till syster i två dygn ungefär. Vi åkte till Tom Tits , och det var väldigt kul faktist. Det fanns saker för både stora och små.  Varmt och skönt väder. Lite varmt kanske , men det berodde nog på att jag var klädd i svart . tss ..

Imorgon drar jag till grönan med min älskade Amanda , Guldkort vettni - fast jag har bara vart där fyra gånger. Och detta kommer låta konstigt men jag hoppas på väldigt kasst väder, men det är då det inte är så många där. Men ifall det blir bra väder , kommer vi nog ha kul ändå.       Jag vet att jag har vart dålig på att ta bilder , men jag gör det imrn - om jag kommer ihåg ;)

Vi hörs , pussar !

rubrik

hejsan bloggen , jagrokar verkligen inte skriva just nu- kanske skriver senare , eller imrn (; puss

My boss´s daughter

Har ni sett my boss´s daughter ? Den går ju nu , som fredagsfilmen på trean. Det är en sjukt rolig film , men jag tkr inte den är bra. Fast jag ska nog gå tbx till den nu. (; puss


design

Btw , vad tycker ni om designen ? Made by bästevän  klicka för att komma till bloggen ;)
älskar dej ;) <3

v is back

hejsan bloggen ! ;D

Länge sen jag skrev , en "bloggpause" igen , thaha. Tss..

Det är mycket som har hänt under de här veckorna (?) blandannat så har min älskade storebror gift sig, och hans fru är gravid ! - vilket betyder att jag ska bli faster ! Hur roligt är inte det ?! Jag är ju moster sen tio år tillbaka , jag var tre och ett halvt år när jag blev moster till min första systerdotter Linn, och sen kom även Tone och Nike till världen också.

Men jag orkar inte berätta alla händelser, men något jag måste berätta ; I förrgår så var jag och erika på grönan, och vi såg världens sötaste tvillingar! Tss. Men det är sant ;) 

I fortsättningen ska jag försöka skriva så ofta jag kan , men det är ju sommar , eller hur? Då vill man ju inte sitta inne och skriva hela dagarna.

Just nu ; Snackar jag med erika i telefon, vi har snackat i 2 timmar och en kvart ^^..

Men men , ha det så bra - och njut av inlägget babes.. <3

RSS 2.0