h

Godmorgon bloggen, förlåt för dålig uppdatering igår. Och för att jag har skrivit väldigt korta och ointressanta inlägg. Ska bli bättre på dt.

Igår - tisdag, yey ! -.-'  Fast istället för spanska - eller det var på spanska lektionen fick vi göra fruktsallad. Jag hatar spanska ! Så det här vart man glad för xD. Men saken är att jag verkligen vill kunna spanska. Men det är ju så tråkigt.  Men nu ska jag gå , och jag lovar att börja skriva bättre (; puss

15.16

Godeftermiddag .. ? hah . Jag sitter och kollar på Gost wisper , gillar ni det ? Jag älskar det verkligen ! Haha , snart är det teater. Men jag skriver mer ikväll om dagen och allt ! xoxo


tisdag

Godmorgon ! Ny design är påväg (;
Idag är det tisdag - enligt mig den tråkigaste skoldagen.. Egentligen hinner jag inte blogga nu , men eftersom att jag inte bloggade igår så gör jag det iallafall ! Fast det blir ett kort inlägg ! ;)
Idag har jag teater efter skolan -.-' måste gå .. Och jag har tappat bort mitt busskort , härligt !

Skumt inlägg , aja vi hörs sen ! Ska sminka mig nu. xoxo


Btw ..

.. Någon som vill fixa design ?! Desperat ! Någon duktig ! Jag vill ha svart runt och typ mörklila rubrik färg ! :D Snälla .. ? Erika ? (:

xoxo

Äntligen !

Hejhej bloggen ! - Förut sa ju jag att min dator var lagad , men så var det inte. Dom hade inte fixat problemet ! Surt huh ? Aja , sjukt glad att datorn är tillbaka ! Fått klag på att jag måste blogga igen ! Daani och Linn , varsågod ! haha.

Spm vanligt när sånt här händer - orkar jag inte sitta och snacka om vad som har hänt. Laat. that´s me. Men jag kommer blogga så mycket jag kan i framtiden iallafall. Lovar ! Mh - på fredag blire disco , hur många kommer komma då tro .. ? Det var ju disco precis liksom. Får se det posetiva iallafall ! Ska stå i stylingakuten ( där barn kommer och blir "stylade" lite smink , flätor eller hårfärg och så ) haha jag och andreas var och köpte det häromdan ;D och så ska jag stå på scen och prata. Det ska nog bli roligt ! Och vi kommer tjäna lite iallafall.

Just nu sitter jag och lyssnar på Taylor Swift - typ alla hennes låtar. Men det får jag inte göra ! ;D Jag måste städa -.-'   Ska ta och fortsätta med det - innan mamma och pappa kommer tbx från hundpromenaden. Fast igår gjorde jag typ nästan allt , så det är nästan klart ! Och ni skulle sett innan , herregud. Jag skulle tagit före - efterbilder. Men typ alla mina kläder - dom jag använder låg på golvet. hehe. Men igår tvättade jag alla ! Tre tvättar xD
Aja måste dra nu - men vi hörs sen !

love yah -  xoxo


RSS 2.0