Äntligen !

Hejhej bloggen ! - Förut sa ju jag att min dator var lagad , men så var det inte. Dom hade inte fixat problemet ! Surt huh ? Aja , sjukt glad att datorn är tillbaka ! Fått klag på att jag måste blogga igen ! Daani och Linn , varsågod ! haha.

Spm vanligt när sånt här händer - orkar jag inte sitta och snacka om vad som har hänt. Laat. that´s me. Men jag kommer blogga så mycket jag kan i framtiden iallafall. Lovar ! Mh - på fredag blire disco , hur många kommer komma då tro .. ? Det var ju disco precis liksom. Får se det posetiva iallafall ! Ska stå i stylingakuten ( där barn kommer och blir "stylade" lite smink , flätor eller hårfärg och så ) haha jag och andreas var och köpte det häromdan ;D och så ska jag stå på scen och prata. Det ska nog bli roligt ! Och vi kommer tjäna lite iallafall.

Just nu sitter jag och lyssnar på Taylor Swift - typ alla hennes låtar. Men det får jag inte göra ! ;D Jag måste städa -.-'   Ska ta och fortsätta med det - innan mamma och pappa kommer tbx från hundpromenaden. Fast igår gjorde jag typ nästan allt , så det är nästan klart ! Och ni skulle sett innan , herregud. Jag skulle tagit före - efterbilder. Men typ alla mina kläder - dom jag använder låg på golvet. hehe. Men igår tvättade jag alla ! Tre tvättar xD
Aja måste dra nu - men vi hörs sen !

love yah -  xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0