disco

Hejsan bloggen ! Min dator är tillbaka ! HÄRLIGT ! Vilket betyder att jag kommer blogga igen ;) Igår var det disco , erika kom på mitt så jag skulle komma på hennes. Iallafall , Johanna åkte hem till mig efter skolan , och vi kollade i skolkatalogen och sminkade oss innan vi drog ner till djurö med halv sexbussen för att hon skulle köpa en ben&jerry´s. Där träffade vi Jacob och Victor. Umgåddes lite med dom vid busshållplatsen, sen kom rickard , jonte och marija. Vi var ute till typ 7 sen gick vi in på discot i några minuter , sen gick vi ut igen. ( det var så tråkigt ) Efter ett tag gick johanna in. Men vi andra var ute mesta av kvällen. Och det gick lite jobbigt till. Och det blev ett rykte inne på discot.. Fyfan för er. Och dom flesta snackade massa bullshit om oss. Seriöst , ta till er. Gud vad ni är töntiga ! Cp barn.

Aja , jag orkar inte skriva mer nu ! ;D Pusspåer <3

Hej !

Det är Ffruit här ! Bajsa ! :D<3

uppdate

Hejsan ! Min dator är fortfarande paj -.- Är i skolan, har svenska. Skriver i unikum. Idag har vi spanska också. Det suger ju .. pfft.

Vad har hänt den senaste tiden ; Vi har vart på möja i helgen ! Det var jätteroligt, men ändå tråkigt när vi var i kyrkan i flera timmar. Och så fanns det inga vattentoaletter :o Det var inte så härligt .. m.

Men lärarn kommer in här snart ! Så vi hörs & ses ! Pusspåer ! <3

RSS 2.0