09:09

Godmorgon, eftersom att jag är sjuk så tänkte jag att jag skulle sova en stund till, så jag sov till åtta. Sen orkade jag inte sova mer , tss. Jag är lite av en morgonpigg person.

Jag är också rätt ledsen, för att jag , agnes , maila och edvin pratade ju om att börja i teaterverkstan, för att dom i våran grupp är så töntiga. Men jag var ett år för ungt, f . u . c . k.. Men jag vill ju inte gå kvar ensam med dom andra i min grupp. De tar det liksom inte seriöst i huvudtaget. Men mamma har redan betalat 1200 :- eller vad det nu var. Så hon vill inte att jag slutar efter en gång. Men då kom jag på ; jag saknar ju dansen ! Har ju dansat i typ 6 år eller nåt. Så jag kan ju börja på dansen istället för teatern. För pengarna mamma betalade. Så vi ska se vad dom svarar. Det är ju iallafall kul ! ;D Och då vill jag börja i en grupp jag vet är duktig. Jag vet ju att jag är duktig jag med, och miranda i min klass går där. Så det ska bli kul att höra om jag får börja där !

Men ha en bra dag , vi hörs sen !  xoxo

Kommentarer
Postat av: Agnes

JAG HATAR VÄRMDÖSCENSKOLA FÖR DET DÄR! Ååååhh du är ju skit duktig och skulle verkligen passa in på teaterverkstaden, men självklart så måste dom vara sÅ petnoga med ålder :( snyyyfft! <33333

2009-09-04 @ 16:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0