Cha Cha

Hejsan , ledsen att jag inte skrev mer förut - jag hann inte. Jag skulle ju till träningen , fast jag började sju och jag kom halv sex .. pttf. Fast nathue och alina var där , sen kom thea. Så jag hade ju sällskap. 
Btw , jag fick mitt målvaktställ idag ( jättefult ! , och byxorna är JÄTTEstora ) ! Och vi ska sälja strumpor och kakor. Har redan sålt två par strumpor till min bror (:  

Idag var jag ju på musikal , gud det var jättetråkigt ! haha. Så jag , alina , mattias , james och george gick därifrån. Fast jag hade inte min jacka där , så jag hann inte med bussen. Typ bara george gjorde det. Men jag och alina gick tbx dit och sa att vi va hos skolsyster , haha. Det kanske blir roligare sen. men men. 

Erika var sjuk idag ! Buhu , hoppas du mår bättre snart bästevän ! Love yah !

Idag pratade jag med nike i telefon , liksom nike ?! Jag har ju liksom pratat och sagt hej förut. Men nu kunde jag prata med henne - fråga vad hon gjorde och så. Gud vad hon blir stor hela tiden !

Ledsen att jag inte hunnit lägga upp en bild på mina skor ännu ! Kommer i nästa inlägg. Ska ta bild ;D Hörs strax ! Pussar !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0