uppdatering

Hejsan ! Just nu sitter jag vid min brors dator. Ledsen att jag inte skrivit på jättelänge. Min dator är ju på lagning, som erika sa. Buhu. Hatar näe datorn är på lagning. Våran är cp. Mamma och pappa funderar på att köpa en ny, kanske en laptop. haha !

Idag har vi studiedag, fan vad skönt ! Och idag drar jag och Erika till Nacka , och Sickla tror jag ;D. Jag ska köpa en plattång. Men jag tror att jag har ändrat mig. Jag tror jag skiter i det. Min gamla funkar ju ? Man måste bara sitta i två år för att håret ska bli rakt. Men jag vet inte riktigt än. Vi får se ! Sen ska jag köpa antingen jeansleggins , eller svart tajta jeans. Och ett linne. Tror jag ! Och Erika fyller ju år snart ! Present , fast vad ska jag köpa ? Jag kan ju inte köpa idag , för Erika är ju med ! Äsch , det löser sig nog.
Jag måste bara få tag i henne. Sover hon tro ? haha. Jag gick upp tidigt imorse. Kan bero på att jag somnade mitt på sängen igår, när jag skulle vila lite. Alltså med kläder på och allt. Så vid två igår, eller inatt alltså - så gick jag upp och var pigg. Men jag gick upp borstade tänderna och så. Sen gick jag och la mig igen.

Men vi hörs senare . puss !
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0