090913

Godmorgon ! Idag är det Gudkänst och välkomnanade för konfimander. Det blir kanske trevligt, inte vet jag. Men Jag lovar att berätta senare.  - Att gå på konfermation är faktist roligt, roligare än vad jag trodde ! Vi gör lekar, övningar och sådant. Och vi kommer ju att få åka på läger ! Jag har aldrig vart på ett läger, så jag är rätt förväntansfull ! Fast, det som kommer bli tråkigast är nog gudkänsterna.. Jag har ju vart på gudkänster förut, och det är så tråkigt. Vi måste gå tio gånger.

Jag hoppade över att köpa en jeansjacka, och väska. Men jag ska köpa en plattång. Och jag vill ha fyrahundra till för att köpa en sjukt snygg kofta / cardigan från gina. Och ett par svart jeansleggins ! Än så länge har jag 150 :-

Jag har ju färgat håret vettni. Och det blev ju fel ! Så jag vill färga igen, men jag är rädd att mitt hår tar mycket stryk efter det ! Är det någon som har nåt tips ? Iallafall så tänker jag nog färga snart ! Erika ska bara ha tid och hjälpa mig också. Jag hatar att vara typ rödhårig, Jag är ju en blondie liksom. Färgen jag ska färga är väldigt ljus, men den kommer vara mörkare på mig.

Den här färgen ska jag ha !

Vi hörs senare gullungar ! pussar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0