tbx

Tjeenare alla bloggläsare ;D

haha , tänkte skriva att jag har haft en bloggpaus igen men det har jag haft så många gånger nu xd tss ..
Jag har inte orkat skriva , och då skiter jag i det liksom. För bloggen är rolig , det är därför jag skriver - det är säkert väldigt många bloggare som känner sig tvingade att skriva varje dag , men inte jag.  Men jag tänkte iallafall börja skriva igen. Men som vanligt orkar jag inte skriva allt som hänt den senaste månaden. Men jag kanske kan berätta lite som har hänt de senaste dagarna.

Vi har ju börjat i skolan nu , det är ju ingen höjdpunkt precis. Men det får man ju överleva , right ? Skolan måste man ju gå till.  Men något som har vart härligt är ju att träffa alla underbara vänner , jag inte träffat så mycket i sommar. I tisdags så blev jag hemskickad från spanskan för att jag inte skötte mig , jag satt och pratade med erika - som satt på samma lektion - i telefon. Inte bra , fy på mig !  haha , tss .. Efter skolan så hade jag ju teater , och träffade underbara agnes och underbara maila. Och dom , jag och min bror tänkte börja i teaterverkstaden. ( lite mer utvecklad teater )

Jag har spelat fotbollscup och vunnit ( jag har aldrig spelat fotboll förut , men laget behövde inhoppare så jag och amanda spelade med dom. Men det gick faktist jättebra , och det var jättekul ).

Jag orkar inte skriva en massa mer nu , jag har vart barnvakt , vart på grönan , och vart i skolan. Somsagt orkar jag inte skriva om allt.

Jag är sjuk , därför är jag hemma idag . Men nu ska jag nog ringa pappa för att fråga om han kan köpa pigelin. Lindrar halsen en stund ;D Men ha det bra , så hörs vi sen .. xoxo eran vendela

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0