19 april 2010

Hej bloggen ! Nu är jag trött på min bloggpause. Fast det är skönt, ibland mår man inte prima. Och då vill jag inte känna mig tvungen, för att egentligen vill jag inte göra någonting alls. Fast vi ska ju vara glada att vi lever ! =)

Just nu är jag faktist otroligt glad ! Jag ska ju få en mobil. Xperia, jättestor telefon, (Inte tjock) utan väldigt stor skärm. Jättefin är den och jag ska få den i vit, den var snyggast så. Modellen är ju nya så dem har ju precis börjat säljas. Vit säljs bara med 3, och det ska jag inte ha. Men jag får den inom den här eller nästa vecka !! Superglad är jag nu.

När jag nu får den där telefonen så kommer jag få vara inne på internet och skit, eller inte skit precis men. Superglad för det också. Det betyder då att jag kommer kunna blogga oftare. Goodie huh ? Och sen kommer det komma bilder också. 8.1 megapixlar ! Fett nice, jag älskar att fota saker så. En bild säger ju mer än tusen ord ;). Nu har jag ju min gamla mobil, så det går inte att ladda upp bilder.. suck.
söt bild på mig och cayenne på stranden i lördags.

Kommentarer
Postat av: mm

Sudda inte bort ditt ansikte! hur du än ser ut där under så är det bättre än atta sudda det med fult svart!

2010-04-20 @ 21:43:06
Postat av: vendela

käften edvin

2010-04-22 @ 07:21:18
URL: http://behind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0