I NEED TO

Har så tråkigt. Verkligen, jag ligger och kollar på one tree hill. Ja fortfarande ^^ Men jag har sån lust att åka in till stan, eller till söta nacka forum. Kommer ihåg när man aldrig åkte till stan, bara nacka. För att man inte kunde. Haha. Men nacka forum är så mysigt så. Men jag kommer vara där rätt mycket när skolan börjar, nya skolan ligger typ brevid.

Jag har typ shoppingångest! Behöver massa saker, vill ha massa saker, typ dör för vissa saker. Och jag har lust att storstäda mitt rum, från allt gammalt som jag inte vil ha längre. Tex, så har jag sparat ALLA gratulationskort jag fått. Sen jag var liten. Fatta hur många det är. Tänker iallafall inte ha dom skäpande i mit rum. Allt sånt skit, eller tex kläder jag ALDRIG använder, dom tar ju bara plats? Önskar man vore kenza, kan ha en aktion och någon betalar typ 1000 kr för en klänning hon inte vill ha längre? Då får hon ju massa pengar. Aja, får väl nöja mig med att slänga. Sen vill jag möblera om, alltså flytta runt på sakerna.

Och nyss fick jag jättelust att köpa doftljus! Hahaha! Längtar till man flyttar ut och får köpa massa nytt och börja om. Fyfan vad härligt. Och liksom, "den här lampan skulle passa på bordet i vardagsrummet..hm..ska jag köpa den?"

Ska fan ta och göra det.. Grejen är bara den att jag hatar att städa mitt rum. Det är så tråkigt. Det är oftast grymt stökigt i mitt rum. Nästan hela min garderob (förutom sakerna jag aldrig använder, tex en t-shirt med en fjäril typ. Liksom come on?) ligger på golvet, på skrivbordet, på stolen, byrån, på sängen - fast det flyttar jag till någon av sakerna jag just nämnde när jag ska sova. Haha. Sen ligger allt annat skit på golvet också. Lyckat liksom.

Ska jag göra det idag? Kanske, jag är ju sjuk - och jag har suttit vid datan i två dagar nu. Jag börjar iallafall. Lite senare, nu kollar jag ju på one tree hill liksom. Jag älskar one tree hill. Även fast jag sett alla avsnitt några gånger, så är det lika spännande. Gosh, snacka om att ändra samtalsämne. Haha.

Sen ska jag också ta och klippa ner mina naglar - som faktist blivit lite långa - och måla dom och tånaglarna svarta (a), om jag orkar. Annars så gör jag de en annan dag.


Nu.. Dom är längre än vad som ser ut att vara.

oj, det här blev lite långt :o ska fortsätta kolla på one tree hill nu. Pussar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0