Vad mycket bussar det gick idag

Heejeeh, jag kom till nacka fyra idag hehe. Fast det stängde sex. Jag skulle ju kommit dit några minuter över tre, ja nu ska ni få höra varför! =)

Jag satte mig på bussen för att åka till nacka, erika skulle hoppa på min buss i stavsnäs. Först går den ju till vinterhamn. Men iallafall, medans min buss var i vinterhamn kom en annan slussenbuss - som erika trodde att jag satt på - så den hoppade hon på. Och när jag kom till stavsnäs by gick hon ju inte på min buss för hon var ju borta! Och jag ba; WHAAT THE FUCK ÄR HON ?! Så jag ringde henne men hon hade inget batteri. Sen hoppade jag av bussen vid djuröbron, och väntade på nästa buss för att åka ner till stavsnäs igen för att kolla om hon var kvar där. Men det var hon ju inte, sen precis när jag var påväg att ta en buss och åka hem ( vad skulle jag göra liksom ? ) så ringer hon från någon främlings mobil och ba; jag hoppa på fel buss. Är nästan i nacka nu. Och jag liksom ; AH..! Galen. Men jag tog nästa buss mot nacka och hon fick vänta där på mig. Shit vad jobbigt det var, höhö.

Jag köpte inte så mycket men jag köpte ett (behövande) svart nagellack, hårfärg, stringtrosor, och presenter till mina kära föräldrar som fyller år fredag och lördag. Men nu tänkte jag hoppa ner i badkaret, sån lust att bada nu. Tvätta håret, raka benen och skit. Sen ska jag måla mina naglar kålsvarta ! Hehe, love it. Men vi hörs imorgon på morgonen om jag hinner!

Kommentarer
Postat av: Erika

Hihi! Yes, en bra dag fick jag! :)

Jodu, det stavas Kolsvart xD :) <3 Älskar dig <3

2010-01-10 @ 21:43:31
URL: http://ffruit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0